Προφίλ Ξενοδοχείου

 

Σε απόσταση 1 km περίπου από τον οικισμό Αρκούδι βρίσκονται τα διαμερίσματα Κυπριώτη. Σε μια πολύ ήσυχη τοποθεσία με πανοραμική θέα προς το Ιόνιο και τα νησιά της Ζακύνθου και της Κεφαλλονιάς. Ένας ιδανικός προορισμός για ξεκούραση και ηρεμία.

 

Παροχές Ξενοδοχείου

Τα διαμερίσματα Κυπριώτη έχουν δυναμικότητα 21 δωματίων όπου το κάθε δωμάτιο περιλαμβάνει:

Από αυτά, τα 8 διαμερίσματα είναι ανεξάρτητα ενώ τα υπόλοιπα βρίσκονται στο κεντρικό κτίριο.


Πρόσβαση στο Ξενοδοχείο

Η πρόσβαση στο ξενοδοχείο μας μπορεί να γίνει οδικώς, καθώς επίσης και με ΚΤΕΛ ή με τραίνο έως την πόλη της Γαστούνης που απέχει μόλις 15km από το ξενοδοχείο.

Είτε έρχεστε από Αθήνα, είτε από Πάτρα, η διαδρομή είναι η ίδια μέσω της εθνικής οδού Πατρών-Πύργου-Ολυμπίας (Ε55). Ακολουθείτε αυτήν τη διαδρομή για περίπου 70 km (από Πάτρα) έως την έξοδο για Γαστούνη.

Στο κέντρο της πόλης, ακολουθείτε την κετεύθυνση που δείχνει η πινακίδα προς Βαρθολομιό. Από εκεί ακολουθείτε την πινακίδα προς Λουτρά Κυλλήνης και έπειτα από περίπου 6 km έχετε φτάσει στη διασταύρωση Λυγιάς-Γλύφας. Στρίβετε αριστερά και κατευθύνεστε προς Γλύφα. Μέσα στο χωριό και πριν φτάσετε στην παραλία, στρίβετε δεξιά προς Αρκούδι, όπου μετά από περίπου 3 km βλέπετε στα αριστερά σας τα διαμερίσματα Κυπριώτη.


Τοποθεσία - Αξιοθέατα

Μόλις 1 km από τα διαμερίσματα, βρίσκεται η όμορφη παραλία του οικισμού Αρκούδι που βρίσκεται σε έναν υπέροχο κλειστό κόλπο. Σε απόσταση 2 km βρίσκεται η περίφημη παραλία των Λουτρών Κυλλήνης (Χρυσή Ακτή) με τις εγκαταστάσεις των ιαματικών λουτρών. Περίπου 3 km, προς νότο, βρίσκεται η παραλία του οικισμού Γλύφας.

 Για τους θαυμαστές της φύσης, οι πολλοί λόφοι και τα υπέροχα δάση, προσφέρονται για όμορφες περιπλανήσεις και οδοιπορικά. Λίγο πιο μακρυά βρίσκονται τα ιστορικά μοναστήρια της Παναγίας Ελεούσας και των Βλαχερνών, όπως επίσης και το παλιό ενετικό κάστρο του Χλεμουτσίου, στην κορυφή του οποίου θαυμάζει κανείς την υπέροχη θέα του κάμπου της Ηλείας και την απεραντοσύνη του Ιονίου πελάγους. Ακόμα πιο μακρυά μπορεί κάποιος να επισκεφθεί τη γενέτειρα των Ολυμπιακών αγώνων, Αρχαία Ολυμπία, την Αρχαία Ήλιδα, το υπέροχο δάσος από βελανιδιές στη Φολόη της Κάπελης και το Ναό του Επικούριου Απόλλωνα κοντά στην Ανδρίτσαινα.

 

Ψυχαγωγία
Για την ψυχαγωγία σας η περιοχή υπόσχεται μοναδικές βραδιές στις γραφικές ταβέρνες & μοντέρνα διασκέδαση στα Night Club, ενώ παράλληλα διάφορες πολιτιστικές εκδηλώσεις στολίζουν τους μήνες του καλοκαιριού.

 

Τιμές Διαμονής

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας δώσουμε τις ισχύουσες τιμές. Οι κρατήσεις γίνονται μέσω FAX ή τηλεφώνου.